Your address will show here +12 34 56 78
Onderhoud

aMbooo® bamboe-olie is speciaal ontwikkeld voor bamboe en beschermt het terras, de gevel, het tuinscherm en andere producten gemaakt van bamboehout tegen weersinvloeden. Na het aanbrengen is de olie na ongeveer 8-12 uur droog. Advies is om het bamboe terras niet te belopen tot 24 uur na behandeling. De olie benadrukt de kleur van bamboe en zal het vergrijzingsproces vertragen. De onderhoudsolie is UV bestendig.

  • Text Hover
  • Text Hover
Toepassingen

Advies is om bamboehout direct na montage met aMbooo® bamboe-olie te behandelen. aMbooo® bamboe-olie gaat het opkomen van vezels zoveel mogelijk tegen en zorgt ervoor dat de kleur minder snel vergrijst. Aangeraden wordt om bamboehout wat geplaatst is in de buurt van een zwembad vaker dan normaal te olieën in verband met de invloed van chloor.

Verwerking

De aMbooo® bamboe-olie schudden voor gebruik. Breng de olie dun aan met een spons/pad op het stof- en vetvrij gemaakte oppervlak. Uw bamboe producten onderhoudt u optimaal wanneer u het minstens 1x per jaar schoonmaakt met de aMbooo® carbid silicium bezem met aMbooo® cleaner en het dan weer behandelt met aMbooo® bamboe-olie. Het gebruik van 1 liter aMbooo® bamboe-olie per 10 m2 is voldoende. De olie trekt niet goed in het materiaal als een te dikke laag wordt aangebracht wat zorgt voor een minder resultaat. De verpakking goed gesloten en vorstvrij bewaren. Gebruikte sponzen kunnen worden schoongemaakt met water en een mild schoonmaakmiddel. Tip: zet eerst een proefstuk op om het juiste effect te controleren. Het kleureffect is afhankelijk van de ondergrond.

Bamboe-cleaner

Bamboe-olie

Bestel direct online

Via onze webshop bestelt u diverse producten direct online.