ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Straatmeubilair

Banken en picknicksets zijn duurzaam en zeer milieuvriendelijk wanneer uitgevoerd met bamboe materiaal van DeckX.  De eigenschappen van aMbooo bamboe bankplanken zorgen ervoor dat de bankplanken snel weer droog zijn na een regenbui en weinig vuil aantrekken.

Bankplanken

De aMbooo bankplanken zijn geolied bij levering. Door weersinvloeden zal het oppervlak net als bij hout van kleur veranderen, verruwen en kunnen (droogte)scheuren ontstaan. De uitstraling en levensduur wordt verlengd door jaarlijks het bamboehout te reinigen met aMbooo cleaner en vervolgens te behandelen met aMbooo bamboe-olie.

Palen en planken

DeckX heeft een aMbooo bankplank in het assortiment met de afmeting 30x120x2000 mm. Deze plank wordt veel gebruikt als vervanging van versleten planken op bankjes in de openbare ruimte. Een ontwerper en landschapsarchitect creëert met aMbooo bamboe een natuurlijk zitelement passend in het landschap. Vind je het gewenste formaat plank of paal niet op de website, neem dan contact met ons op. Er is veel mogelijk!

Ontwerp

Een omgeving waar bamboe straatmeubilair staat maakt u compleet met bijvoorbeeld fietsplanken voor het stallen van fietsen, een kantopsluiting om het pad te scheiden van het bloembed, traptreden en bloembakken. Natuurlijk kies je hier ook voor aMbooo!