ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Garantie en klachten

Garantie

De wet bepaalt dat er altijd recht is op garantie, je hebt recht op een goed product. Het hangt van het soort product af hoe lang de garantieperiode is. Er wordt door DeckX Bamboo 25 jaar garantie gegeven op de standaard aMbooo® terrasplanken, gevelplanken en tuinschermplanken.

Naast aMbooo® terrasplanken, gevelplanken en tuinschermplanken levert DeckX Bamboo maatwerk bamboehouten palen en planken, accessoires en onderhoudsproducten. Wij nemen de garanties over die producenten geven op deze producten. Deze garanties verschillen per product. Neem voor informatie over garantie op een specifiek product contact met ons op.

Bamboe palen en planken worden niet alleen in particuliere omgevingen gebruikt maar ook in projecten in de openbare ruimte. Per project worden met de opdrachtgever afspraken gemaakt over de garantietermijn(en).

Klachtenafhandeling

Wij vinden het heel vervelend als je een klacht hebt over onze producten en/of dienstverlening. Een klacht handelen wij zo snel mogelijk af. Controleer bij ontvangst van onze producten meteen of alle bestelde producten ontvangen zijn en of deze alle onbeschadigd zijn. Wordt je bestelling met een vrachtwagen bezorgd, vermeld dan een eventuele beschadiging op de vrachtbrief van de chauffeur en maak van de vrachtbrief met uw aantekening een foto. Mail deze foto zo spoedig mogelijk naar DeckX Bamboo zodat wij de schade, indien het is veroorzaakt tijdens het transport, kunnen verhalen op de vervoerder. Voor een snelle klachtenafhandeling verzoeken wij je incomplete en/of beschadigde leveringen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 8 dagen, te melden bij DeckX Bamboo. NB Zodra de geleverde materialen zijn verwerkt kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurverschillen of zichtbare schade.

Wanneer je hebt opgemerkt dat er iets niet in orde is met de levering, neem dan gelijk telefonisch contact (0515 700 215) met ons op. Wellicht is het probleem snel opgelost. Mocht dit niet het gewenste resultaat hebben, dan ontvangen wij graag de klacht schriftelijk per post (De Wymerts 2-d, 8701 WT Bolsward) of email (info@deckx.nl) inclusief foto’s van het materiaal. Je ontvangt van ons een bevestiging van de klacht. We onderzoeken de klacht en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht geven wij je bericht over de oplossing. Mocht de oplossing meer tijd vragen, dan houden wij je daarvan op de hoogte.

Mocht je de afhandeling van je klacht niet direct met DeckX Bamboo willen afhandelen, dan kun je contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar DeckX Bamboo bij is aangesloten. Zij zullen dan bemiddelen. Voor meer informatie: zie www.keurmerk.info/nl/consumenten/klacht

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op ec.europa.eu/odr. Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Eigenschappen bamboehout

De aMbooo® bamboe producten zijn natuurlijke producten die er qua kleur, vezel en structuur anders uit kunnen zien. De kleur verandert in de loop van de tijd, afhankelijk van het weer, gebruik en verzorging. Na verloop van tijd worden de oppervlakken ruwer. Splinters en (droogte)scheuren kunnen optreden als gevolg van constante zwelling en krimp als gevolg van constante klimaatverandering en weersverandering. Deze oppervlakte veranderingen zijn normaal voor alle hout- en bamboeproducten en vallen daarom niet onder de garantie. aMbooo® bamboehout onderhoud en bescherm je met aMbooo® onderhoudsproducten.

  • Text Hover

Montagevoorschiften en onderhoud

Tot het moment van monteren dien je het bamboehout afgedekt binnen op te slaan, vlakliggend, voldoende ondersteund en beschermd tegen weersinvloeden. Om aanspraak te kunnen maken op garantie moeten de producten correct en in overeenstemming met de montage-instructies voor het betreffende aMbooo® product zijn geïnstalleerd. Schade door ondeskundige verzorging, reiniging of onderhoud van de oppervlakken en mechanische of chemische beschadigingen is uitgesloten van de garantie. 

  • Text Hover
Bezorgen en afhalen

Herroepen en retourneren

Betalen

Garantie en klachten

Showroom

Veelgestelde vragen

Downloads

Contact

Vragen?

bel 0515-700215 of mail info@deckx.nl