Your address will show here +12 34 56 78

Terras

Bekijk de diverse terrasplanken en lees over de montage. Met totaalpakket terras heeft u met enkele klikken alles in huis!


Meer info

Tuinscherm

Het tuimscherm systeem van aMbooo® biedt maatwerk. Ga voor antraciet aluminium of bamboe palen, voor brede of smalle planken en mét of zonder sierprofielen.


Meer info

Gevel

Duurzaam bouwen en een natuurlijk aanzicht behouden doet u met aMbooo® gevelplanken. Er zijn diverse types planken. Wat vindt u bijvoorbeeld van STYX ?


Meer info

Montage

DeckX levert naast bamboe planken ook alle toebehoren om een compleet terras, gevel of tuinscherm te maken. Met de bijbehorende liggers, staanders, clips en schroeven kunt u gelijk aan de slag om uw ontwerp uit te voeren.


Meer info

Onderhoud

aMbooo® bamboe-olie is speciaal ontwikkeld voor bamboe en beschermt het terras, de gevel, het tuinscherm en andere producten gemaakt van bamboehout tegen weersinvloeden. Voor het reinigen van het bamboe en het aanbrengen van olie heeft DeckX alles in huis!


Meer info

Waterbouw

aMbooo® bamboehout heeft een lange levensduur, is brandvertragend, duurzaam, extreem hard, vormstabiel en stroef. DeckX levert palen, planken en prefab bamboehouten constructies.


Meer info

Straatmeubilair

Natuurlijk zijn er ook bankplanken van bamboehout, ideaal ter vervanging van rotte bankplanken. Tafelbladen en zittingen van bamboehout drogen snel op in de zon!


Meer info

Indoor

Voor in huis en/of kantoor is er Indoor kwaliteit bamboe. Indoor is niet gemodificeerd tegen weersinvloeden. Aanrechtbladen, trappen, wandbekleding: ga voor de luxe uitstraling van bamboe!


Meer info