Your address will show here +12 34 56 78
Herroepen en retourneren

U wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling weten dat u van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van uw wens tot ontbinding van de bestelling of het formulier voor herroeping schriftelijk per post of email naar DeckX BV / [email protected] met de volgende gegevens:

 • Welk artikel of welke artikelen van uw bestelling u wilt retourneren.
 • Het factuurnummer en uw klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.
 • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.
NB: voor artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of voorzien van een behandeling, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

U ontvangt van DeckX BV een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw mail. Na annuleren heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Sommige artikelen, zoals een doos klemmen of een can bamboe-olie kunt u zelf naar ons verzenden middels pakketbezorging. U krijgt van uw pakketbezorger een afgiftebewijs wanneer u de goederen afgeeft voor verzending naar DeckX BV. Wij verzoeken u dit bewijs goed te bewaren.

Het transport voor retourneren van planken, balken en profielen wordt door DeckX BV geregeld. Een dergelijk transport kost € 150,-. Dag en tijdstip worden in overleg met u vastgesteld. Het pakket/de pakketten met planken, balken en profielen dient u op een door de chauffeur met een elektrische pompkar/kooiaap goed te bereiken plek klaar te zetten. NB: wilt u een compleet onderdeel van een totaalpakket retourneren (bijvoorbeeld alle onderliggers van een Totaalpakket Terras), dan worden de artikelen die u houdt berekend als losse onderdelen.

Hoe de te retourneren artikelen te versturen:

 • Het ongebruikte artikel/de ongebruikte artikelen pakt u in in de originele verpakking indien mogelijk. Is dit niet mogelijk, pak het dan goed beschermd in.
 • De planken en overige artikelen, die u na ontvangst binnen hebt opgeslagen, dient u goed vast te snoeren aan de pallet.
 • De artikelen verzenden aan: DeckX BV, De Wymerts 2-d, 8701 WT BOLSWARD.

U kunt het artikel/de artikelen die retour gaan ook persoonlijk bij ons afleveren in Bolsward op De Wymerts 2-d. Wij verzoeken u daarvoor een dag/tijd met ons af te spreken. Dit kunt u telefonisch doen op 0515-700215 of via een mail naar [email protected]

Wanneer wij de geretourneerde artikelen ontvangen hebben, worden deze gecontroleerd. Mocht blijken dat er schade is of een artikel is onvolledig of gebruikt, dan wordt de waardevermindering bij u in rekening gebracht.  Is alles in orde, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door u opgegeven rekeningnummer gestort. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen.

 • Text Hover
 • Text Hover

Voordelen voor u als consument:

 • Webshop is gekeurd en voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving
 • 14 dagen om de retour aan te melden
 • 14 dagen om het product retour te sturen
 • Binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour (mits u kunt aantonen dat het product is verstuurd) het geld gecrediteerd
 • Onafhankelijke geschillenbeslechting

Bezorgen en afhalen

Herroepen en retourneren

Betalen

Garantie en klachten

Showroom

Veelgestelde vragen

Downloads

Contact

Vragen?

bel 0515-700215 of mail [email protected]