ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Herroepen en retourneren

Je wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van je wens tot ontbinding van de bestelling of het formulier voor herroeping schriftelijk per post of email naar DeckX Bamboo / info@deckx.nl met de volgende gegevens: • Welk artikel of welke artikelen van je bestelling je wilt retourneren.

 • Het factuurnummer en je klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.

 • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.


NB: voor artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt of voorzien van een behandeling, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

Je ontvangt van DeckX Bamboo een ontvangstbevestiging naar aanleiding van je mail. Na annuleren heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening.

Sommige artikelen, zoals een doos klemmen of een can bamboe-olie kun je zelf naar ons verzenden middels pakketbezorging. Je krijgt van je pakketbezorger een afgiftebewijs wanneer je de goederen afgeeft voor verzending naar DeckX Bamboo. Wij verzoeken je dit bewijs goed te bewaren.

Het transport voor retourneren van planken, balken en profielen wordt door DeckX Bamboo geregeld. Een dergelijk transport kost € 150,- inclusief btw. Dag en tijdstip worden in overleg met jou vastgesteld. Het pakket/de pakketten met planken, balken en profielen dien je op een door de chauffeur met een elektrische pompkar/kooiaap goed te bereiken plek klaar te zetten.

Hoe de te retourneren artikelen te versturen: • Het ongebruikte artikel/de ongebruikte artikelen pak je in in de originele verpakking indien mogelijk. Is dit niet mogelijk, pak het dan goed beschermd in.

 • De planken en overige artikelen, die je na ontvangst binnen hebt opgeslagen, dien je goed vast te snoeren aan de pallet.

 • De artikelen verzenden aan: DeckX Bamboo, De Wymerts 2-d, 8701 WT BOLSWARD.


Je kunt het artikel/de artikelen die retour gaan ook persoonlijk bij ons afleveren in Bolsward op De Wymerts 2-d. Wij verzoeken je daarvoor een dag/tijd met ons af te spreken. Dit kun je telefonisch doen op 0515-700215 of via een mail naar info@deckx.nl.

Wanneer wij de geretourneerde artikelen ontvangen hebben, worden deze gecontroleerd. Mocht blijken dat er schade is of een artikel is onvolledig of gebruikt, dan wordt de waardevermindering bij jou in rekening gebracht. Is alles in orde, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door jou opgegeven rekeningnummer gestort. Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald. Je ontvangt je geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen.

 • Text Hover
 • Text Hover

Voordelen voor jou als consument: • Webshop is gekeurd en voldoet aan de nieuwste Europese wetgeving

 • 14 dagen om de retour aan te melden

 • 14 dagen om het product retour te sturen

 • Binnen 14 dagen na het aanmelden van de retour (mits je kunt aantonen dat het product is verstuurd) het geld gecrediteerd

 • Onafhankelijke geschillenbeslechting


Bezorgen en afhalen

Herroepen en retourneren

Betalen

Garantie en klachten

Showroom

Veelgestelde vragen

Downloads

Contact

Vragen?


bel 0515-700215 of mail info@deckx.nl