Your address will show here +12 34 56 78
Montage

DeckX levert naast bamboe planken ook alle toebehoren om een compleet terras, gevel of tuinscherm te maken. Met de bijbehorende liggers, staanders, clips en schroeven kunt u gelijk aan de slag om uw ontwerp uit te voeren.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Montage terras

Een bamboe terras maakt u met regelwerk van bamboehout en clips of met een aluminium onderconstructie. Uw bestelling maakt u compleet met gronddoek om onkruid tussen de planken te voorkomen, een potje wax om het op maat gezaagde bamboehout aan de kopse zijden te beschermen en bamboe-olie voor een eerste behandeling.

Met rubberen pads zorgt u ervoor dat het water onder de constructie weg kan en dat er geen contactgeluid ontstaat wanneer het terras wordt belopen. Ook hoogteverschillen vangt u hiermee op. Met een afdichtingsprofiel van rubber is het mogelijk om de naad tussen de planken te dichten. Zorg er wel voor dat het water op andere plaatsen afgevoerd wordt. Voor elk terras geldt: het afschot moet meer dan 1% zijn.

Voor het plaatsen van Mega Deck zijn ronde EPDM pads te gebruiken. Bekijk de video ter inspiratie. Monteren is ook mogelijk met Mega Deck clips of met een rechthoekige clip voor bevestiging aan de aluminium onderconstructie.

Onze onderconstructie bestaat uit aluminium liggers, stelvoeten, begin- en eindklemmen en klemmen. De ligger van 35 x 25 x 2200/4000 mm wordt toegepast voor dakterrassen, de ligger van 40 x 40 x 2200/4000 mm is voor terrassen geschikt.

  • Text Hover
Downloads

Meer informatie over bamboehout monteren vindt u in onze productbladen.

Bestel direct online

Via onze webshop bestelt u diverse producten direct online.