Your address will show here +12 34 56 78
Terras

Bamboe terrasplanken zijn duurzaam en zeer milieuvriendelijk. Het is het materiaal van de toekomst. De bamboeplant groeit snel en is in voldoende mate als grondstof beschikbaar. Een bamboe terrasplank is een massief product. De losse bamboevezels zijn onder hoge druk en temperatuur samengeperst tot een zeer hoogwaardig materiaal voor buiten gebruik. Onze aMbooo® bamboe terrasplanken geven uw terras een natuurlijke en warme uitstraling.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Veelzijdig product

Het assortiment bestaat uit terrasplanken met één zijde vlak en één zijde geribbeld of gegroefd uitgevoerd. De terrasplanken worden bevestigd aan de onderregels met bevestigingsclips. De terrasplanken worden geleverd in de kleuren Coffee, Espresso, White Oak en Granite Grey. Het materiaal is eenvoudig op maat te maken met standaard gereedschap. aMbooo® terrasplanken hebben, wanneer ze goed worden onderhouden, een levensduur van meer dan 25 jaar.

Montage

De bevestigingsclips zorgen voor een snelle en afgewerkte bevestiging van de terrasplanken. De overspanning van de terrasplank is 50 cm of 70 cm, afhankelijk van de dikte van de plank. Zorg ervoor dat uw onderbouw van liggers op deze onderlinge afstand gelegd wordt. Deze liggers kunt u plaatsen op betonnen tegels of aan palen. Om goed af te wateren moet het afschot meer dan 1% zijn. Dat wil zeggen dat het terras 1 cm afloopt over 100 cm. Bamboe laat zich eenvoudig zagen met het gereedschap waar u ook hout mee bewerkt. Schroefgaten dient u voor te boren. Bij gebruik van de clips moet u rekenen met een naadgrootte van 5 mm.

  • Text Hover
Downloads

Meer informatie over de terrasplanken vindt u in onze productbladen.

Bestel direct online

Via onze webshop bestelt u diverse producten direct online.