ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Bezorgen en afhalen

Wij streven er naar om producten, mits voorradig, te leveren binnen 3-4 werkdagen. Bestellingen bij DeckX Bamboo worden met pakketpost of met een vrachtwagen vervoerd of je kunt ze (gratis) afhalen in Bolsward. Orders boven € 2.000,- inclusief btw worden franko geleverd in Nederland. Je betaalt dan geen transportkosten.

Afhalen doe je bij DeckX, De Wymerts 2-d, 8701 WT Bolsward. Wij zijn op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Om je optimaal van dienst te zijn, verzoeken wij je een afspraak te maken. Dit kun je telefonisch doen op 0515-700215 of via een mail naar info@deckx.nl.

Een pakket heeft een maximale afmeting van 175 x 78 x 58 cm en een maximaal gewicht van 31,5 kg. Je betaalt € 12,95 inclusief btw voor pakketpost. Wanneer het pakket bij de pakketdienst PostNL is aangenomen ontvang je van PostNL een bericht met de Track & Trace code. Hiermee kun je je pakket volgen. Het pakket wordt op je huisadres bezorgd. Als er niemand thuis is wordt het afgeleverd bij de buren. PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tussen 8:00-18:00 uur.

Voor een transport met vrachtwagen met afleveradres in Nederland rekenen wij € 100,- inclusief btw. Met een kooiaap wordt de pallet met planken en eventueel overig materiaal bij je afgeleverd op de door jou aangegeven gewenste losplaats. De locatie moet te bereiken zijn via een verharde weg. De pallet of pallets worden neergezet op verharde ondergrond nabij de woning/het pand waar de bestelling moet zijn. Woon je bijvoorbeeld in een flat op de 3e verdieping, dan wordt de vracht gelost nabij de ingang van de flat. Het is aan jou om de terrasplanken en het overige materiaal naar je woning te tillen. Ter informatie: één terrasplank weegt circa 8 kg.

We overleggen met jou over de dag waarop geleverd wordt. Eind van de dag vóór levering kunnen wij je het dagdeel (ochtend/middag) waarop geleverd wordt meedelen. Een half uur vóór de levering word je gebeld door de chauffeur. De chauffeur zal ter plekke beoordelen of de gewenste losplaats mogelijk is. Is dit niet het geval, dan wordt de dichtstbijzijnde mogelijkheid genomen.

Wij raden je aan bij de levering aanwezig te zijn. Eventuele schade veroorzaakt tijdens het lossen merk je dan gelijk op. Wordt je bestelling met een vrachtwagen bezorgd, vermeld dan een eventuele beschadiging op de vrachtbrief van de chauffeur en maak van de vrachtbrief met je aantekening een foto. Mail deze foto zo spoedig mogelijk naar DeckX Bamboo zodat wij de schade, indien het is veroorzaakt tijdens het transport, kunnen verhalen op de vervoerder. Voor een snelle klachtenafhandeling verzoeken wij je incomplete en/of beschadigde leveringen zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 8 dagen te melden bij DeckX Bamboo. NB Zodra de geleverde materialen zijn verwerkt kunnen wij niet meer verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurverschillen of zichtbare schade.

  • Text Hover
  • Text Hover
Bezorgen en afhalen

Herroepen en retourneren

Betalen

Garantie en klachten

Showroom

Veelgestelde vragen

Downloads

Contact

Vragen?

bel 0515-700215 of mail info@deckx.nl