Your address will show here +12 34 56 78
Tuinscherm

aMbooo® bamboe tuinschermen zijn duurzaam en zeer milieuvriendelijk. Het is het materiaal van de toekomst. De bamboeplant groeit snel en is in voldoende mate als grondstof beschikbaar. Het aMbooo® tuinscherm systeem Acapulco bestaat uit massieve bamboe planken en aluminium profielen. Het systeem Deluxe biedt keuze uit aluminium palen en bamboe palen. Bamboe palen en planken worden gemaakt van losse bamboevezels die onder hoge druk en temperatuur samengeperst zijn tot een zeer hoogwaardig materiaal voor buiten gebruik.

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
Materiaal

Wanneer de palen zijn geplaatst in de paalhouders worden de planken in de profielen geschoven, met bij het type Acapulco de mogelijkheid om tussen de planken een sierstrip te gebruiken. Als laatste plank wordt een afdekplank bevestigd of een aluminium strip. De planken van type Acapulco hebben de afmeting 20 x 195 x 1950 mm en hebben de kleur Coffee. De aluminium profielen zijn gecoat in de kleur antraciet. De planken van type Deluxe hebben de afmeting 14 x 140 x 1950 mm en hebben de kleur Coffee. Met het aMbooo® tuinscherm systeem is maatwerk mogelijk omdat u zelf de hoogte en breedte bepaalt. Het materiaal is eenvoudig op maat te maken met standaard gereedschap. De aMbooo® planken hebben wanneer goed onderhouden een levensduur van meer dan 25 jaar.

Montage

Het aMbooo® tuinscherm systeem is zeer compleet met palen, planken, sierstrips, afdekplank en paalhouders. Er zijn twee types paalhouders: voor bevestiging op bestrating en voor bevestiging in de grond. Planken van het type Deluxe zijn te combineren met de aluminium palen met behulp van adapterprofielen.

In de webshop zijn complete tuinschermen opgenomen. Het type tuinscherm Acapulco SPREEUW bijvoorbeeld is als volgt opgebouwd: 2 aluminium palen (Startset), 9 planken, een startprofiel, een afsluitprofiel en een bevestigingsset. De breedte van het scherm is 192/195 cm en de hoogte is 188 cm. Tuinschermplank Acapulco is 2 cm dik en 195 cm lang. De plank valt in de aluminium paal. Met de Startset en Extra sets bouwt u een geluidswerende, luxe schutting, met de Look & Feel van hout!
aMbooo® outdoor – as green as it gets!

 
  • Text Hover
  • Text Hover
Downloads

Bestel direct online

Via onze webshop bestelt u diverse producten direct online.