Your address will show here +12 34 56 78
Betalen

De bedragen in de webshop zijn inclusief BTW. Bestellen en afrekenen in de webshop van DeckX BV is mogelijk voor klanten woonachtig in Nederland. Bent u bijvoorbeeld woonachtig in België en u wilt graag onze bamboe (onderhouds)producten bestellen, bel of mail ons! Uw bestelling handelen wij dan in de fysieke winkel af.

Betalingen die worden gedaan via onze webshop worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Mollie staat garant voor veilige transacties en is in PCI en DSS gecertificeerd.

De betaling kunt u ook doen via een bankoverdracht. Wij verzoeken u altijd uw bestelnummer bij de overschrijving te vermelden. De betaling dient volledig binnen 5 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Mollie biedt de volgende betalingsmogelijkheden in onze webshop: iDEAL, creditcard en “Klarna betaal later”. Wanneer u met iDEAL betaalt maakt u gebruik van uw eigen bank. Een iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is gratis. Betaalt u met creditcard, dan wordt het te betalen bedrag pas afgeschreven als de bestelling is verzonden en afgeleverd.

  • Text Hover

Als u betaalt via “Klarna betaal later” ontvangt u van Klarna een factuur in de mail zodra DeckX BV de bestelling heeft verstuurd. Betalen met “Klarna betaal later” is voor u gratis. Om de betalingsafhandeling te kunnen doen verstrekt u Klarna de meest noodzakelijke informatie. Wanneer u kiest voor “Klarna betaal later” ontvangt u van Klarna een mail met alle informatie benodigd voor de betaling. Uiterlijk 14 dagen nadat u uw bestelling heeft ontvangen betaalt u de factuur aan Klarna. Dit biedt u de gelegenheid om de bestelde producten te bekijken en, indien het niet aan de verwachtingen voldoet, te retourneren (zie Herroepen en Retourneren). U betaalt alleen voor de producten die u houdt. Wanneer u niet heeft aangegeven producten te willen retourneren én u betaalt de factuur van Klarna niet, dan ontvangt u van Klarna een herinnering met het verzoek te betalen binnen 14 dagen. Bij de 2e herinnering wordt er € 13,50 aanmaningskosten in rekening gebracht. Bij aankopen onder de € 20,- is dit € 7,50. Blijft betaling uit, dan lopen de aanmaningskosten voor bedragen tot € 2.500,- op tot 15% van het factuurbedrag met een minimum van € 40,-.

Wanneer u de betaling heeft gedaan of de procedure voor “Klarna betaal later” heeft afgerond, zal uw bestelling klaargemaakt worden. U ontvangt per mail een bevestiging van uw bestelling.  Komt u het bij ons in Bolsward op De Wymerts 2-d afhalen? Wij zijn op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Om u optimaal van dienst te zijn, verzoeken wij u een afspraak te maken. Dit kunt u telefonisch doen op 0515-700215 of via een mail naar [email protected]. Indien mogelijk gezien grootte en gewicht, wordt uw bestelling verzonden met PostNL. U ontvangt van PostNL de Track & Trace code en wordt daarmee op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevindt. Is hetgeen u besteld heeft groter dan 175 x 78 x 58 cm en is het zwaarder dan 31,5 kg, dan regelen wij transport met vrachtwagen. Via telefoon of mail wordt met u de dag van levering afgesproken. 

U wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling weten dat u van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van uw wens tot ontbinding van de bestelling of het formulier voor herroeping schriftelijk per post of email naar DeckX BV / [email protected] met de volgende gegevens:

  • Welk artikel of welke artikelen van uw bestelling u wilt retourneren.
  • Het factuurnummer en uw klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.
  • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.
NB: voor artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of voorzien van een behandeling, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

Wanneer DeckX BV de door u geretourneerde artikelen ontvangen heeft en de producten zijn onbeschadigd, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door u opgegeven rekeningnummer gestort. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. Meer informatie over Herroepen en Retourneren vindt u hier.

Op de aankopen die gedaan worden in de webshop en fysieke winkel zijn de algemene voorwaarden van DeckX BV van toepassing. De voorwaarden zijn te downloaden in de footer en op de downloadspagina. DeckX handelt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Ons privacybeleid is te downloaden in de footer en op downloadspagina.

Bezorgen en afhalen

Herroepen en retourneren

Betalen

Garantie en klachten

Showroom

Veelgestelde vragen

Downloads

Contact

Vragen?

bel 0515-700215 of mail [email protected]