ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Betalen

De bedragen in de webshop zijn inclusief btw. Bestellen en afrekenen in de webshop van DeckX Bamboo is mogelijk voor klanten woonachtig in Nederland. Bent je bijvoorbeeld woonachtig in België en je wilt graag onze bamboe (onderhouds)producten bestellen, bel of mail ons! Je bestelling handelen wij dan in de fysieke winkel af.

Betalingen die worden gedaan via onze webshop worden afgehandeld door Mollie. Mollie is een payment provider die de goedkeuring heeft van de Nederlandse Bank. Mollie staat garant voor veilige transacties en is in PCI en DSS gecertificeerd.

De betaling kun je ook doen via een bankoverdracht. Wij verzoeken je altijd je bestelnummer bij de overschrijving te vermelden. De betaling dient volledig binnen 5 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor jou. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop.

Mollie biedt de volgende betalingsmogelijkheden in onze webshop: iDEAL, creditcard en “Klarna betaal later”. Wanneer je met iDEAL betaalt maak je gebruik van je eigen bank. Een iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en is gratis. Betaal je met creditcard, dan wordt het te betalen bedrag pas afgeschreven als de bestelling is verzonden en afgeleverd.

  • Text Hover

Als je betaalt via “Klarna betaal later” ontvang je van Klarna een factuur in de mail zodra DeckX Bamboo de bestelling heeft verstuurd. Betalen met “Klarna betaal later” is voor jou gratis. Wanneer je kiest voor “Klarna betaal later” ontvang je van Klarna een mail met alle informatie benodigd voor de betaling. Uiterlijk 30 dagen nadat je je bestelling hebt ontvangen betaal je de factuur aan Klarna. Dit biedt je de gelegenheid om de bestelde producten te bekijken en, indien het niet aan de verwachtingen voldoet, te retourneren (zie Herroepen en Retourneren). Je betaalt alleen voor de producten die je houdt.

Kom je je bestelling bij ons in Bolsward op De Wymerts 2-d afhalen? Wij zijn op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 17:00 uur. Om je optimaal van dienst te zijn, verzoeken wij je een afspraak te maken. Dit kun je telefonisch doen op 0515-700215 of via een mail naar info@deckx.nl. Indien mogelijk gezien grootte en gewicht, wordt je bestelling verzonden met PostNL. Je ontvangt van PostNL de Track & Trace code en wordt daarmee op de hoogte gehouden van waar het pakket zich bevindt. Is hetgeen je besteld hebt groter dan 175 x 78 x 58 cm en is het zwaarder dan 31,5 kg, dan regelen wij transport met vrachtwagen. Via telefoon of mail wordt met jou de dag van levering afgesproken. 

Je wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling weten dat je van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van je wens tot ontbinding van de bestelling of het formulier voor herroeping schriftelijk per post of email naar DeckX Bamboo / info@deckx.nl met de volgende gegevens:

  • Welk artikel of welke artikelen van je bestelling je wilt retourneren.
  • Het factuurnummer en je klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.
  • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.

NB: voor artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt of voorzien van een behandeling, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

Wanneer DeckX Bamboo de door jou geretourneerde artikelen ontvangen heeft en de producten zijn onbeschadigd, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door jou opgegeven rekeningnummer gestort. Als je hebt gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, dan worden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terugbetaald. Je ontvangt je geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst. Meer informatie over Herroepen en Retourneren vind je hier.

Op de aankopen die gedaan worden in de webshop en fysieke winkel zijn de algemene voorwaarden van DeckX Bamboo van toepassing. DeckX Bamboo is een handelsnaam van DeckX BV. De voorwaarden zijn te downloaden in de footer en op de downloadspagina. DeckX handelt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Ons privacybeleid is te downloaden in de footer en op downloadspagina.

Bezorgen en afhalen

Herroepen en retourneren

Betalen

Garantie en klachten

Showroom

Veelgestelde vragen

Downloads

Contact

Vragen?

bel 0515-700215 of mail info@deckx.nl