ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Waterbouw

aMbooo palen en planken zijn massieve producten. De losse bamboevezels zijn onder hoge druk en temperatuur samengeperst tot een zeer hoogwaardig materiaal voor buiten gebruik. aMbooo planken zijn een duurzaam alternatief voor het gebruik van hardhout bij steigers, bruggen, leuningwerk en damwanden.

Veelzijdig product

De uitstraling van bamboehout zorgt voor een natuurlijk passend beeld in het landschap. Een dek, leuningwerk en damwand van bamboehout is zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Het materiaal is vormvast, stabiel, massief, brandvertragend en zeer sterk. Ontwerpers hebben met aMbooo veel ontwerpvrijheid. Neem contact met ons op voor advies over mogelijke formaten palen en planken!

Montage

Palen en planken van aMbooo zijn eenvoudig aan te brengen en af te werken. De werkwijze is gelijk als bij gebruik van hout. De damplank kan voorzien worden van een zoeker, waardoor het aanbrengen vereenvoudigd wordt. Voor het aanbrengen van bamboe gordingen en bamboe dekplanken wordt gebruik gemaakt van bouten en schroeven. De stijfheid van aMbooo is te vergelijken met de beste hardhoutsoorten. Gegevens voor sterkteberekeningen zijn beschikbaar.

Specificaties

aMbooo is bestand tegen contact met grond en water. Het materiaal is eenvoudig op maat te maken met standaard gereedschap. aMbooo bamboe heeft een levensduur van meer dan 25 jaar (duurzaamheidsklasse 1).

Gripstrip

aMbooo bamboehout is een bouwmateriaal waarmee steigers, vlonders, terrassen en traptreden worden gemaakt. Net als andere houtsoorten wordt het glad als het nat is. DeckX Bamboo levert met de Gripstrip een effectieve en fraaie oplossing om het loopvlak permanent stroef te houden.

  • Text Hover
  • Text Hover