ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Retourneren

U wilt de aankoop van een artikel of een hele bestelling ontbinden? Laat ons dan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling weten dat u van de aankoop afziet. Stuur een verklaring van uw wens tot ontbinding van de bestelling schriftelijk per post of email naar DeckX BV / info@deckx.nl met de volgende gegevens:

  • Welk artikel of welke artikelen van uw bestelling u wilt retourneren.
  • Het factuurnummer en uw klantnummer waarop de te retourneren artikelen staan vermeld.
  • Het IBAN nummer waarop het aankoopbedrag (of een deel daarvan) gecrediteerd kan worden.
NB: voor artikelen die speciaal voor u op maat zijn gemaakt of voorzien van een behandeling, vervalt het herroepingsrecht conform de wet verkopen op afstand.

U ontvangt van DeckX BV een ontvangstbevestiging naar aanleiding van uw mail. Na annuleren heeft u 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Sommige artikelen, zoals een doos klemmen of een can bamboe-olie kunt u zelf naar ons verzenden middels pakketbezorging. Het transport voor retourneren van planken, balken en profielen wordt door DeckX BV geregeld. Een dergelijk transport kost € 150,-. Dag en tijdstip worden in overleg met u vastgesteld. Het pakket/de pakketten met planken, balken en profielen dient u op een door de chauffeur goed te bereiken plek klaar te zetten. U krijgt van uw pakketbezorger een afgiftebewijs wanneer u de goederen afgeeft voor verzending naar DeckX BV. Wij verzoeken u dit bewijs goed te bewaren. NB: wilt u een compleet onderdeel van een totaalpakket retourneren (bijvoorbeeld alle onderliggers van een Totaalpakket Terras), dan worden de artikelen die u houdt berekend als losse onderdelen.

Hoe de te retourneren artikelen te versturen:

  • Het ongebruikte artikel/de ongebruikte artikelen pakt u in in de originele verpakking indien mogelijk. Is dit niet mogelijk, pak het dan goed beschermd in.
  • De planken en overige artikelen, die u na ontvangst binnen hebt opgeslagen, dient u goed vast te snoeren aan de pallet.
  • De artikelen verzenden aan: DeckX BV, De Wymerts 2-d, 8701 WT BOLSWARD.

Wanneer wij de geretourneerde artikelen ontvangen hebben, worden deze gecontroleerd. Mocht blijken dat er schade is of een artikel is onvolledig of gebruikt, dan wordt de waardevermindering bij u in rekening gebracht. Is alles in orde, dan wordt het gehele aankoopbedrag minus de transportkosten voor het retourneren op het door u opgegeven rekeningnummer gestort. U ontvangt uw geld binnen 14 dagen na ontbinding van de koopovereenkomst, na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen. 

Vragen?


Bel 0515-700215 of mail info@deckx.nl

  • Text Hover