ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Bamboe in huis en tuin

Bamboe is helemaal in! In huis vind je items als snijplanken, dienbladen, schalen, bakjes, bekers, rietjes en lampen. Ook een tafel met een blad van bamboe is populair. De trend is ook te vinden in de tuin: een bamboe bank, bamboe stoelen, bamboe sfeerlicht …

Bij een Oosterse sfeer in de tuin is het natuurlijk zaak om te genieten van levend bamboe. De niet woekerende soort Fargesia is een aanrader. De Fargesia is ook nog eens zeer winterhard en groenblijvend.

Je tuin verander je met bamboestammen in no-time! Wanneer je de stammen naast elkaar zet creëer je een soort muurtje, een afgescheiden plek. En met een rijtje bamboe palen in de border geef je vorm aan de tuin.

Je herkent een bamboe product aan de strepen in het oppervlak. Wanneer een bamboestam groeit wordt er steeds een zogenaamde knoop gevormd. Wanneer de ronde stam is bewerkt en er een plaat van is gemaakt, dan zie je die knopen nog steeds. De platen worden weer bewerkt tot allerlei artikelen.

Bamboe dat groeit in het hooggebergte in China is vanwege het hoge siliciumgehalte geschikt om te verwerken tot plaat, planken en palen voor buitengebruik. Voor terrassen, gevelbekleding en steigers wordt al 25 jaar aMbooo® toegepast, met name in de openbare ruimte. Gemeenten kiezen vaak voor aMbooo® omdat het een duurzaam alternatief is voor het gebruik van hardhout.

Kiest u ook voor een duurzaam terras? De aMbooo® terrasplanken die massief en vormvast zijn, zijn er in de kleuren Coffee, Espresso, Granite Grey, Amber, White Oak en Ipe. De planken zijn blind te bevestigen met clips. Wilt u ook de gevel aanpakken? Met bijvoorbeeld STYX creëert u een moderne gevel met strakke lijnen.

Met aMbooo® heeft u een duurzaam kwaliteitsproduct in handen met de look & feel van hout! Samples bestelt u eenvoudig via de webshop van DeckX Bamboo.

aMbooo® outdoor – as green as it gets!

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover