ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in de winkelwagen.

Your address will show here +12 34 56 78
Zelf een aMbooo® terras aanleggen

aMbooo® terrasplanken zijn aan de lange zijde voorzien van groeven ten behoeve van blinde bevestiging. De planken worden met clips op (bamboe)houten onderregels bevestigd of met klemmen op aluminium onderregels. Hoe de onderconstructie eruit moet zien is afhankelijk van de plaats waar het terras wordt aangelegd. Op een dakterras is een lichte onderconstructie met aluminium liggers ideaal. Een aluminium ligger is recht en blijft recht én is eenvoudig af te korten. De eigenschappen van aluminium zorgen ervoor dat uw terras altijd vlak zal zijn. De liggers worden geplaatst op pads. De pads zorgen ervoor dat er geen contactgeluid is en dat water weg kan vloeien. Ligt de onderconstructie, dan is het plaatsen van de terrasplanken super eenvoudig: met een boor draait u de schroeven in de klemmen aan. Mocht u ooit gaan verhuizen: uw terras verhuist u gewoon mee!

In de tuin wordt een terras geplaatst op tegels met liggers of met een constructie van palen en liggers. De liggers én de terrasplanken dienen ondersteund te worden zodat de constructie stijf is en er een vlak terras ontstaat. De aMbooo® terrasplank met een dikte van 20 mm dient ondersteund te worden maximaal om de 500 mm.

Is het puzzelen omdat de ondergrond onvoldoende vlak en/of aflopend is? Dan zijn stelvoeten in combinatie met aluminium liggers of (bamboe)houten liggers de oplossing!

Wij hebben een calculatie blad ontwikkeld waarmee u snel kunt bepalen hoeveel van welke materialen u nodig heeft voor uw terras.

Nog makkelijker: bestel een Totaalpakket Terras. U bestelt een x-aantal m2 terras en u ontvangt de terrasplanken mét de benodigde bevestigingsmaterialen! Een Totaalpakket Terras is eenvoudig via de webshop te bestellen. Bent u hovenier? Vraag dan (via de website) uw kortingscode bij DeckX Bamboo aan en gebruik deze in de webshop.

En mooi meegenomen: wanneer u een Totaalpakket Terras bestelt ontvangt u GRATIS een bouwplan! U levert een schets aan met de afmetingen van het gewenste terras en DeckX Bamboo werkt dit voor u uit. Zo weet u precies op welke afstand de onderliggers moeten komen te liggen en wat de meest voordelige verdeling is van de terrasplanken.

U bent nú toe aan een nieuw terras? De keuze is aan u: u legt zelf uw terras aan, u laat uw vertrouwde hovenier de klus uitvoeren of … u schakelt DeckX Bamboo in.

aMbooo® outdoor – as green as it gets!

  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover
  • Text Hover